Over Ons

OCMC B.V. is werkt al meer dan 20 jaar voor advocatenkantoren, waaronder twee uit de top 10. Daarbij hebben wij een solide reputatie opgebouwd in de automatisering en het ontwikkelen van praktijkgerichte oplossingen, om advocaten beter en sneller met Microsoft Word te laten werken. Elke dag weer maakt onze software het verschil voor advocaten en hun ondersteuners.

Visie en Kernwaarden
Onze visie is om het een ieder het makkelijk te maken om hoogwaardige documenten in Microsoft Word op te stellen. Wat telt is zijn de specifieke behoeften en wensen van gebruikers.

Onze drie kernwaarden zijn hiervan afgeleid:

Efficiëntie
Gebruikers moeten zo efficiënt en effectief mogelijk werken met Microsoft Word.

Innovatief
Onze oplossingen zijn slim en door iedereen meteen toe te passen.

Klantgerichtheid
Wat de advocaat ervaart, doet ertoe. Dit geldt ook voor onze software. Pas als onze klanten ermee tevreden zijn, zijn wij dat ook.

OCMC ToolSuite en LegalNumbering
OCMC heeft alle oplossingen om de effectiviteit en productiviteit van juridische professionals te verhogen gebundeld in de OCMC ToolSuite. Dit softwarepakket biedt hen robuuste nummering, (huis)stijlen, het automatisch nummeren van producties, geavanceerde kruisverwijzingen en optimaal beheer van bouwstenen.  LegalNumbering is een onderdeel hiervan, dat nu apart te koop is. Bent u geïnteresseerd in de hele OCMC ToolSuite? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail: info@ocmctoolsuite.com